Stichting KinderVakantieWeek de Meern

Informatie 2022

In de week van 15 t/m 19 augustus is het zover, dan wordt de jaarlijkse KinderVakantieWeek weer georganiseerd. Met het thema ‘Wie is hier de eindbaas?!’ komen we tijdens de activiteiten bekende personages uit online games tegen. Lukt het ons om de eindbaas te verslaan?

Programma
We openen de week op maandag om 10:00 uur. Vanaf 9:45 uur ben je van harte welkom. Na de opening gaan we samen hutten bouwen. ‘s Middags is er tijd om elkaar beter te leren kennen en om 16:00 uur sluiten we de dag met elkaar af.

Dinsdag gaan we ons verdiepen in mini games! We trainen onze skills om weer een level verder te kunnen komen door verschillende spellen en opdrachten.

Op woensdag gaan we een leuke film kijken en gaan we onderzoeken hoe we de eindbaas kunnen verslaan. Daarna verkennen we de omgeving met een vossenjacht; op zoek naar allerlei bekende figuren die ons misschien wel kunnen helpen!

Donderdag belooft een actieve dag van sport en spel te worden. ‘s Middags komt de brandweer voor waterpret. Jouw ouders worden om 15.30 uur verwacht om te helpen met afdrogen en aankleden en dan is de dag helaas weer afgelopen. Er is vandaag geen dag afsluiting.

Vrijdag, de laatste dag alweer. Doordat we ons de hele week goed hebben voorbereid gaan we kijken of wij de eindbaas kunnen verslaan! Na al die inspanningen hebben jullie vast trek gekregen, dus gaan we lekker eten op het veld. Om 18:00 uur vertrekken we in een grote optocht het dorp in om de ouders op te halen. Met z’n allen gaan we dan terug naar het Mauritspark voor een gezellige braderie. Er zijn kraampjes, spelletjes, muziek, eten en drinken. Een leuke afsluiting van de week!

Let op: tijdens deze feestavond is er ook een playbackshow. Weet jij al wie je na wilt doen? (Er kunnen 5 acts meedoen!) Je kunt je vanaf maandag tot en met woensdag hiervoor opgeven bij de leiding

De optocht voor de vrijdag avond is als volgt: Vanaf het Mauritspark lopen wij via de Meentweg naar Laan 1954. Over Laan 1954 gaan wij naar de Mereveldlaan, waarna wij via de Mauritslaan terug keren naar het Mauritspark.

Belangrijke en praktische zaken:

 • KinderVakantieWeek De Meern vindt zoals altijd plaats in het Mauritspark (achter de Mauritslaan). Zie routebeschrijving.
 • Alle dagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Op de donderdag eindigt de dag om 15.30 uur. Op deze dag komt namelijk de brandweer. Helaas spuit de brandweer geen warm water en kan het dus koud zijn voor de kinderen.
 • Op het veld dragen de kinderen hun naamkaartje op hun kleding (veiligheidspeld of koordje). Ouders dienen hier zelf voor te zorgen.
 • De week sluiten we traditiegetrouw af met een spetterende braderie op de vrijdagavond! Iedereen is van harte welkom.
 • Op deze vrijdag eten we met de kinderen op het veld waarna we om 18.00 uur de ouders ophalen met een feestelijke optocht. Daarna hebben we een gezellige avond in het Mauritspark met ouders en kinderen.
 • We raden ten zeerste aan om de kinderen elke dag in kleding te laten komen die vuil en nat mag worden. Op maandag mogen de kinderen een eigen hamer meenemen. De KinderVakantieWeek is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van kledingstukken en dergelijke.
 • Natuurlijk wordt het dit jaar weer mooi weer. Maar mochten de weerhelden ons in de steek laten, dan zijn een regenpak en laarzen geen overbodige luxe.
 • De kinderen moeten zelf eten en drinken meenemen voor tussen de middag. Wanneer ze snoepjes meenemen, dan graag genoeg om te delen met het groepje. Wij zorgen voor een beker drinken in de ochtend en in de middag.
 • Uiteraard verzorgen wij op de vrijdag het avondeten. Bij het inschrijven kan onder bijzonderheden een allergie of een bijzonder dieet worden doorgegeven.
 • Kinderen worden ingedeeld in groepjes waarbij zo veel mogelijk rekening gehouden zal worden met voorkeur en school.
 • Voor belangrijke zaken is de organisatie op het veld in het Mauritspark te bereiken op nummer 0302025200.